Álláskeresési tanácsadás

Álláskeresőknek komplex álláskeresési tanácsadás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 Állást keresel, de még csak interjúra sem hívnak be?

Több tucat céghez küldted már el az önéletrajzodat, de még csak nem is jeleznek vissza?

Esetleg hosszú évek óta nem voltál állásinterjún, így kijöttél a gyakorlatból?

Motivációs levelet is kérnek az álláshirdetésben, de azt sem tudod mit kell beleírni?

Már több hónapja keresel állást sikertelenül és belefáradtál a keresésbe?

 

Ha úgy gondolod, hogy elég volt és nem szeretnél több értékes időt feleslegesen elvesztegetni, akkor kérj segítséget, egy olyan HR szakértőtől és karrier coachtól, aki 18 éves szakmai pályafutása alatt több ezer állásinterjút vezetett le, ezért pontosan ismeri az álláskeresés minden lépését, tudja hogyan gondolkoznak a HR szakemberek, így megtaníthatja neked a szakmai kulisszatitkokat, a HR titkokat is.

 

Az álláskeresési tanácsadás során többek között megtanítom:

 

  • hogyan írj sikeres szakmai önéletrajzot és motivációs levelet; 
  • közösen kiderítjük, hogy mik a karrier céljaid, milyen állás lenne számodra az ideális;
  • feltérképezzük különböző tesztek és coaching technikák segítségével, hogy mik az erősségeid és melyek a még fejlesztendő területek számodra; 
  • milyen a sikeres pályázati anyag;
  • milyen fotó kerüljön az önéletrajzodba;
  • milyen hibákat ne kövess el az álláskeresés során;
  • melyek a hatékony álláskeresési módszerek;
  • hogyan készülj fel a sikeres állásinterjúra;
  • a legfontosabb interjú kérdéseket és felkészítelek arra, hogy te milyen kérdéseket tegyél fel az interjú során.

 

Vagyis a tanácsadás végére mindent megtanítok neked, amit a sikeres álláskeresésről tudnod kell. 

 

Az egyéni álláskeresési tanácsadás során  több írásbeli anyagot, például teszteket, önéletrajz- és motivációs levél mintákat, interjúkérdéseket, álláskeresési ötleteket is kapsz tőlem, továbbá karrier coachként különböző coaching eszközökkel és technikákkal is segítelek majd a célod elérésében. 

 

A tanácsadást személyesen Dunakeszin, a tanácsadó irodámban  vagy  online formában (Messengeren vagy Viberen keresztül) tudod igénybe venni.

 

A komplex álláskeresési tanácsadás  összesen  4 alkalomból áll, egy-egy alkalom 60 perces.

 

Egy tanácsadói alkalom ára 35.000 Ft (a 4 alkalom egy összegben történő kifizetése esetén 140.000 Ft helyett 125.000 Ft-ba kerül a 4 alkalom vagyis ez esetben 15.000 Ft a megtakarítás). Jól hangzik, ugye? :) 

 

A tanácsadás díját átutalással előre kell fizetni az általam megadott bankszámlaszámra, ha az összeg megérkezett a számlaszámra utána kerülhet sor a tanácsadásra.  Az utalásnak a tanácsadás időpontja előtt legalább 72 órával korábban meg kell érkeznie. Az utalás megérkezésével válik véglegessé az időpont foglalás!

 

Fontos, nem apró betűs információk a  lemondási feltételek, így kérlek ezt is figyelmesen olvasd el:

Mivel az idő mindannyiunk számára érték, ezért kérem, hogy amennyiben az előre megbeszélt és lefoglalt tanácsadói időpont mégsem megfelelő Neked, akkor azt minél hamarabb, lehetőleg 48 órával korábban írásos formában, e-mailen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) vagy sms-ben (30/353-0022) legyél szíves lemondani!

Ez esetben majd díjtalanul egyeztetünk egy új időpontot.

48 órán belüli időpont lemondás vagy lemondás elfelejtése, nem jelzése esetén a tanácsadói díjam 50%-a,

24 órán belüli időpont lemondás vagy lemondás elfelejtése, nem jelzése esetén a tanácsadói díjam 80%-a kerül kiszámlázásra. Megértésedet köszönöm!

 

Az álláskeresési tanácsadást hétfőtől-péntekig, napközben egy előre egyeztetett időpontban tudod igénybe venni, általában a megkeresésedtől számított két héten belül tudok adni szabad tanácsadói időpontot. Hétvégén és esténként nem dolgozom, mivel nekem is családom, gyermekem van, így kérlek ezt vedd figyelembe az időpont választásnál!

 

Az álláskeresési tanácsadást a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen tudod megrendelni, az utalási adatokat e-mailen küldöm el.

 

Cookie-k elfogadása