Családtámogatási és munkajogi tréning

Családtámogatási és munkajogi tréning

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Interaktív, kis csoportos tréning anyukáknak és várandós munkavállalóknak, amely - a minimális csoport létszám elérése - 4 fő jelentkezése esetén indul. 

Amit a tréningről tudni érdemes:

- power pointos, projektorral kivetített előadás a lényegi információkról, 

- a résztvevők kapnak kinyomtatott tréning anyagokat,  

- megbeszélünk konkrét eseteket, gyakorlati példákon keresztül kicsit matekozunk is :) és

- a tréning során bármikor lehet kérdezni.  

A tréning során végigvesszük a különböző családtámogatási ellátásokat; tisztázzuk, hogy kit, mikor, milyen pénzbeli ellátás illet  meg és ezek igénybevételéhez milyen feltételeknek kell megfelelni. 

Átbeszélünk és értelmezünk számos munkajogi fogalmat; a tréningen résztvevők kapnak egy kinyomtatott munkajogi kisokost is, amit a tréning után is használni tudnak.

Megtanítom gyakorlati példákon keresztül, hogy hogyan tudja egy női munkavállaló kiszámítani a gyermekgondozás miatt otthon töltött évek alatt összegyűlt szabadságát, amit utána már egyedül is bármikor ki tud számolni.

Ötleteket, tanácsokat adok ahhoz, hogy a családbővítés esetén hogyan kerülhetne a legtöbb pénz a családi kasszába és ehhez milyen lépések szükségesek.

Átbeszélünk olyan különleges helyzeteket is, hogy pl. ikergyermekek esetén milyen kedvezmények illetik meg a munkavállalót vagy mit jelent a sokat emlegetett GYED extra és a CSED-nél igénybe vehető kedvezményszabály.

 

A tréningre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet jelentkezni; a részleteket, a tréning árát e-mailen egyeztetjük.

 

© 2018 - HRtitkok.hu

Cookie-k elfogadása