KISMAMA TB OKOSÍTÓ ONLINE TANFOLYAM

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

A KISMAMA TB OKOSÍTÓ ONLINE TANFOLYAM JELENLEG NEM ELÉRHETŐ, KÉRLEK VÁLASZD HELYETTE AZ ONLINE EGYÉNI TANÁCSADÁST!

 

Hamarosan egy kisbabával fog bővülni a családotok és nem tudod, hogy milyen ellátások fognak megilletni, ha megszületik a kicsi?

Nem tudod, hogy ezeket a pénzbeli ellátásokat mikor, hogyan, milyen sorrendben kell megigényelni? Egyáltalán milyen feltételekkel veheted majd ezeket igénybe?

Esetleg sajnálatos módon elveszítetted az állásodat, de közben kiderült, hogy kisbabát vársz és szeretnéd tudni, hogy ilyen esetben jogosult leszel-e bármilyen ellátásra?

Tudod-e, hogy mi az a sokat emlegetett GYED extra vagy mit jelent pontosan a CSED-nél igénybe vehető kedvezményszabály?

Tisztában vagy-e azzal, hogy ikergyermekek esetén milyen speciális kedvezmények illetnek meg?

Vagy ha már van(nak) gyermeke(i)d és kistestvért terveztek, szeretnéd tudni, hogy ebben az esetben hogyan alakulnak majd az igénybe vehető ellátások,  hogyan járna a családod a legjobban anyagilag?

Mit vegyél igénybe te és mit az apuka?

Vajon a születendő kisbaba apukája, a párod is megigényelheti a GYED-et vagy a GYES-t? Ha igen, mire érdemes ez esetben odafigyelni?

 

Ha már áldott állapotban vagy, illetve ha még csak tervezitek a családbővítést és ehhez hasonló kérdések merültek fel benned, de nem tudod a pontos válaszokat és segítségre lenne szükséged, akkor A KISMAMA TB OKOSÍTÓ ONLINE TANFOLYAMRA van szükséged!!!

 

Miért is jó az online tanfolyam?

rugalmas és nagy fokú szabadságot biztosító képzési forma, mert nem vagy fix oktatási időponthoz és helyszínhez kötve

bárhol, bármikor, bármennyiszer meghallgathatod a hanganyagokat, akár reggel a kocsiban a dugóban araszolva vagy a délutáni főzés közben a konyhában vagy akár este lefekvés előtt kényelmesen a nappali kanapéján elhelyezkedve

mivel a hanganyagokat és a leckékhez tartozó dokumentumokat, segédanyagokat letöltheted és lementheted magadnak, így azokat akár többször is meghallgathatod, elolvashatod, ahányszor csak szeretnéd vagy akár lejátszás közben meg is állíthatod a felvételt és egyes részeket újra meghallgathatsz, vagy akár tarthatsz szünetet is, ezáltal a saját tempód szerint tudsz a leckékkel haladni

az ellátások igényléséhez szükséges nyomtatványokat, igénylőlapokat, kérelmeket is összegyűjtöttem neked, minden leckében többet is találsz majd, így később azok keresgélésével már nem kell sok értékes időt eltöltened, illetve azon tépelődnöd, hogy vajon az éppen aktuális nyomtatványt találtad-e meg, egyszerűen csak ki kell töltened a tanfolyamon kapott dokumentumokat és már igényelheted is az ellátást

Az ONLINE TANFOLYAM leckéiből többek között megtanulhatod:

hogyan lehet csoportosítani a családtámogatási ellátásokat a baba születési ideje és az adózás szempontjából;

hogy milyen pénzbeli ellátásokra leszel jogosult a várandósságod alatt és a kisbabád megszületése után;

hogyan érdemes igénybe venni a családi adókedvezményt, hogy a maximumot kaphassátok;

mely esetekben lehetsz betegszabadságon és mikor lehetsz táppénzen, ennek megvalósításához ötleteket, gyakorlati példákat is kapsz;

hogy felmondási védelemben részesülsz-e majd a várandósságod alatt, illetve a CSED, GYED, GYES folyósítása alatt;

hogyha nappali tagozatos hallgató vagy jogosult leszel-e a pénzbeli ellátásokra;

az apuka milyen pénzbeli ellátásokat vehet igénybe és milyen feltételekkel, ennek milyen hátrányai lehetnek, amikre érdemes előre odafigyelni;

a különböző pénzbeli ellátásokról a fontosabb tudnivalókat, határidőket, összegeket;

mit, mikor, ki, hol, hogyan igényelhet;

mit tartalmaz a GYED EXTRA törvény és mit jelent, kire vonatkozik a CSED kedvezményszabály;

melyik ellátás mellett lehet dolgozni, azt hány órában lehet megtenni;

ki mehet el GYES-re, milyen feltételekkel, mi az a GYES EXTRA;

a gyermeknevelési támogatást ki veheti igénybe, mire érdemes figyelni az igénylésnél;

mi történik akkor, ha érkezik a kistestvér, milyen lehetőségei vannak ilyen esetben az anyának és az apának;

a méltányosságból igénybe vehető ellátások feltételeit;

az iker babákra vonatkozó speciális szabályokat;

a koraszülött kisbabákkal kapcsolatos fontosabb tudnivalókat;

ki igényelhet és adományozhat anyatejet;

a gyermekápolási táppénz szabályait, feltételeit.

Az online tanfolyam segít abban, hogy a legideálisabb megoldást találd meg számodra és a családi kasszátok számára is, hiszen egy kisbaba érkezése számos kiadással is jár, így egyáltalán nem mindegy, hogy vajon minden neked járó pénzbeli ellátásról időben tudomást szerzel-e és igénybe is veszed-e majd azokat.

Ha te is szeretnéd a lehető legtöbb pénzbeli ellátást megkapni, akkor JELENTKEZZ még ma a KISMAMA TB OKOSÍTÓ ONLINE TANFOLYAMRA a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

Az online tanfolyam összesen 6 LECKÉBŐL áll, a leckék 3 héten keresztül, 2-3 naponta érkeznek majd az általad megadott e-mail címre hanganyagok és szöveges anyagok formájában.

A leckékben

-   érthetően és világosan magyarázom el neked a sokszor bonyolultnak és kuszának tűnő jogszabályokat;

minden ellátást konkrét gyakorlati példákon keresztül is bemutatok, hogy teljesen érthetőek legyenek;

a 2021-es év újdonságait, a jogszabályi változásokat is elmondom, naprakész tudásanyagot adok neked;

-   a határidőkre külön felhívom a figyelmedet, nehogy ezek elmulasztása miatt maradj le egy pénzbeli ellátásról;

-    írásbeli segédanyagokat, összefoglalókat is kapsz; és

a pénzbeli ellátások igényléséhez szükséges nyomtatványokat, dokumentumokat is megkapod, hogy neked már ezeket se kelljen keresgélned, utána járnod, így gondtalanul élvezheted a babavárás boldog hónapjait!

Ugye milyen jól hangzik? :)

 

Néhány AJÁNLÁS azoktól a kismamáktól, akik már elvégezték az online tanfolyamot:

“Igazi hiánypótló tanfolyam, én minden kismamának kötelezően felírnám:), mert annyi hasznos információt és gyakorlati praktikát tanultam belőle, amit máshol nem találtam meg.

Tényleg minden érthetően van a leckékben elmagyarázva, nekem külön tetszett, hogy a határidők minden leckében ki voltak emelve, így biztosan nem fogom elfelejteni őket!

És nagyon hasznos, hogy így egy helyen megkaptam az ellátásokhoz tartozó összes igénylőlapot is, a tanfolyamnak köszönhetően a következő években már ezeket sem kell keresgélnem!

Ezért én szívből ajánlom minden kismamának és leendő anyukának a KISMAMA TB OKOSÍTÓ online tanfolyamot!”

D.Sz., 3 kisgyermek (köztük egy újszülött) édesanyja

“Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az online tanfolyamra így a várandósságom elején.

Nem kell az igényelhető ellátások miatt tovább aggódnom, a tanfolyam leckéiben minden szükséges információt megkaptam.

A leckék logikusan, egységes keret szerint vannak felépítve. Ami nekem még nagyon tetszett és óriási segítség volt, hogy gyakorlati példákon keresztül is be lettek mutatva az egyes ellátások, amik segítségével gyorsan megértettem, hogy mit, mikor, hogyan érdemes igényelni és mire kell odafigyelni.

Ennek köszönhetően elmúltak a félelmeim, tisztán látok, így most már tényleg boldogan várom a kisbabánkat, nem aggódom többet a családunk anyagi helyzete miatt! Nekem mindenképpen megérte elvégezni ezt az online tanfolyamot, mert rengeteg újat  tanultam a családtámogatási ellátásokról, köszönöm szépen!”

Dr.V.R., 2. gyermekével várandós anyuka 

“A tanfolyam elején még egy kicsit izgultam, hogy milyen is lesz majd ez az online tanfolyam, de már az első lecke után rájöttem, hogy jól döntöttem, mert nekem pontosan erre a tudásanyagra volt szükségem.

Nagyon jó, hogy a leckéket bármikor, bárhol meg tudtam hallgatni, akár többször is, a hanganyagokat bármikor meg tudtam állítani és a saját tempómban nyugodtan kijegyzetelhettem a számomra fontos, új információkat.

Külön örültem az ikrekkel kapcsolatos résznek, mivel én jelenleg ikrekkel vagyok várandós, így sok új ismeretet kaptam az ikrekre vonatkozóan is.

Hatalmas segítség, hogy az igénylő formanyomtatványok is egy helyen megtalálhatóak, így nem kell ezeket majd külön keresgélnem, ezzel rengeteg értékes időt takarítok meg a jövőben!

Nagyon tetszett, hogy minden aktuális információ, a jogszabályi újdonságok, változások is megtalálhatóak az online tanfolyamban! Számomra nagyon hasznos volt és nagy segítséget jelentett a jövőre nézve is!”

P.N. ikrekkel várandós kismama

És mindez mennyibe fog kerülni?

 

KISMAMA TB OKOSÍTÓ online tanfolyam ára 23.900 Ft.

Vagyis egy lecke ára kevesebbe kerül, mint egy színházjegy ára, ugye ennyit Neked is megér a boldog és stresszmentes babavárás, hogy ne kelljen a jövőben folyton a családod anyagi helyzete miatt aggódnod?

A KISMAMA TB OKOSÍTÓ online tanfolyamot írásban, a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött levélben tudod megrendelni. 

Az online tanfolyam árát banki átutalással, előre kell fizetni, az utalással kapcsolatos tudnivalókat e-mailen küldöm el.

 

Cookie-k elfogadása