E-mailes tanácsadás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

E-MAILES TANÁCSADÁS (= amikor a szakmai segítség e-mailen keresztül, írásban érkezik hozzád)

 

Munkaügyi, munkajogi vagy TB/családtámogatási ügyekben csak egy-két kérdésed lenne, amire rövid választ szeretnél kapni?

 

Elakadtál vagy csak megerősítést szeretnél a munkaügyi, munkajogi vagy TB területet érintő problémádban?

 

Ha egyszerűen és röviden szeretnél szakmai segítséget kapni olyan kérdések megválaszolásában, amik  nem igényelnek személyes találkozást, akkor Neked az E-MAILES TANÁCSADÁSRA van szükséged.

 

Az E-MAILES TANÁCSADÁS keretében  azok is fordulhatnak hozzám,  akiknek az ügye vagy problémája nem tesz ki egy  60 perces személyes vagy online tanácsadást, de mégis szakmai segítségre van szükségük.

 

Ha csak 1-2 rövidebb kérdésed lenne vagy csak egy egyszerűbb problémád, elakadásod van,  amelyek nem igényelnek személyes tanácsadást, akkor ezeket írásos formában, e-mailen keresztül is megbeszélhetjük.

 

Az E-MAILES TANÁCSADÁST azonban csak egyszeri alkalommal lehet igénybe venni, ha több kérdésed is lenne, mert bonyolult, összetett az ügyed, akkor kérlek válaszd a személyes vagy online egyéni tanácsadást!

 

Az egyszeri E-MAILES TANÁCSADÁS ára 18.000 Ft  (mely kizárólag 1 vagy 2 rövidebb kérdés megválaszolására vonatkozik).

 

A tanácsadás díját átutalással előre kell fizetni az általam megadott bankszámlaszámra, ha az összeg megérkezett a számlaszámra utána kerülhet sor az e-mailes tanácsadásra. Az e-mailes tanácsadás az utalás megérkezése utáni 2-3 napon belül történik.

 

Ha szeretnéd igénybe venni az E-MAILES TANÁCSADÁST, akkor kérlek írj egy e-mailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre a kérdésed, a problémád rövid leírásával. 

 

Cookie-k elfogadása